Modulaire bibliotheekkast
Ontwerp verbouwing: Mark Theijssen & Michiel van Mastrigt
Ontwerp en uitvoering keuken: Mark Theijssen & Michiel van Mastrigt




Samen met Mark Theijssen maakte ik het ontwerp voor deze verbouwing. Om meer ruimte te creƫren voor de keuken en de tuin meer deel uit te laten maken van de woonkamer is het huis uitgebreid met een bijzondere aanbouw met Nobelwood, verduurzaamd houten gevelbekleding en een pui in oregon pine.

Volgend op de verbouwing hebben we ook de keuken ontworpen en in onze werkplaats uitgevoerd. Door middel van een muurdoorbraak is het werkgedeelte van de keuken rondom bereikbaar geworden en komt de keuken in open contact met de woonkamer. Het andere deel van de keuken is een kastenwand met een loopdeur naar de bijkeuken. Berkenmultiplex details en gekleurd stalen accenten maken de keuken tot een helder geheel.